
- Javanais: amandelbiscuit met mokka crème au beurre, overgoten met ganache
- Vatel: amandelbiscuit met mokka crème au beurre
- Misérable: amandelbiscuit met vanillecrème
- Elisabeth: luchtige, verse biscuit zoals vroeger met slagroom en vers fruit overdekt met marsepein en afgewerkt met een verse vruchtenwaaier
- King Albert: heerlijke biscuit met krokante méringue afgewerkt met chocoladeslagroom
- Framboise: Framboos-bavarois met dunne biscuit
- Mexico: luchtige mokka en chocolademousse met joconde-biscult
- Zwitserse perentaart: chocoladebiscuit met chocomousse, een dun laagje peren en frambozencoulis afgewerkt met slagroom
- Leopold: heerlijke biscuit met crème patissière en vers fruit
- Riz-condé: klassiek dessert op basis van rijst en kirsch, gepresenteerd op schotel met rode vruchten of appelsienen
- Goudstaaf: cake met een bedje van frambozen in chiboustecrème rijkelijk overstreken met Italiaans schuim
- Sacher: originele 'Sacher-Torte': chocoladegebak met frambozenjam. Serveren met een eetlepel goede room
- Bora-Bora: chocoladetaart met gekarameliseerde ananas en een cremeux van Sao Thome chocolade
- Sultan: een feestelijke toren van gekarameIiseerde profiteroles
- Casablanca: een klassiek gebak op basis van profiteroles en chocoladeslagroom
- Schwarzwalder: Chocoladebiscuit met chocomousse en Belgische kriekjes
- Biscuit mokka: luchtige biscuit met mokka crème au beurre gedecoreerd met koffieboontjes
- Genoise: klassieke biscuittaart met slagroom overgoten met ganache-chocolade
- Kleine gebakjes en mini gebakjes: een ruim assortiment is steeds verkrijgbaar in de winkel

