Ons Gebak

  • Javanais: amandelbiscuit met mokka crème au beurre, overgoten met ganache
  • Vatel: amandelbiscuit met mokka crème au beurre
  • Misérable: amandelbiscuit met vanillecrème
  • Elisabeth: luchtige, verse biscuit zoals vroeger met slagroom en vers fruit overdekt met marsepein en afgewerkt met een verse vruchtenwaaier
  • King Albert: heerlijke biscuit met krokante méringue afgewerkt met chocoladeslagroom
  • Framboise: Framboos-bavarois met dunne biscuit
  • Mexico: luchtige mokka en chocolademousse met joconde-biscult
  • Zwitserse perentaart: chocoladebiscuit met chocomousse, een dun laagje peren en frambozencoulis afgewerkt met slagroom
  • Leopold: heerlijke biscuit met crème patissière en vers fruit
  • Riz-condé: klassiek dessert op basis van rijst en kirsch, gepresenteerd op schotel met rode vruchten of appelsienen
  • Goudstaaf: cake met een bedje van frambozen in chiboustecrème rijkelijk overstreken met Italiaans schuim
  • Sacher: originele 'Sacher-Torte': chocoladegebak met frambozenjam. Serveren met een eetlepel goede room
  • Bora-Bora: chocoladetaart met gekarameliseerde ananas en een cremeux van Sao Thome chocolade
  • Sultan: een feestelijke toren van gekarameIiseerde profiteroles
  • Casablanca: een klassiek gebak op basis van profiteroles en chocoladeslagroom
  • Schwarzwalder: Chocoladebiscuit met chocomousse en Belgische kriekjes
  • Biscuit mokka: luchtige biscuit met mokka crème au beurre gedecoreerd met koffieboontjes
  • Genoise: klassieke biscuittaart met slagroom overgoten met ganache-chocolade
  • Kleine gebakjes en mini gebakjes: een ruim assortiment is steeds verkrijgbaar in de winkel