Onze Taarten

  • Prinsestaart: met appeltjes of abrikozen, gesudderd in vanilleroom en gebakken in een vorm van bladerdeeg
  • Normandische taarten: zanddeeg met frangipane en biscuit versierd met appel, pruim, rabarber, abrikoos of peer
  • Flan: bladerdeeg met crème patissière, met appel of abrikoos
  • Paysannetaart: rabarbertaart met een bodem van bladerdeeg en een lichte amandel-vanillecréme
  • Citroentaart: combinatie van zanddeeg, citroencrème en biscuit
  • Croûte met aardbeien crème patissière
  • Croûte met aardbeien en marsepein
  • Tarte Tatin: appeltjes gesudderd In boter, gebakken op een bodem von bladerdeeg
  • Mixed: een gebakken brokkeldeegtaart met fruit
  • Appelstrüdel: warme appeltaart met rozijntjes, te serveren met een eetlepel vanilleroomijs
  • Kriekentaart: in gerezen bladerdeeg
  • Rijsttaart: Naar oud familierecept
  • Flan: de echte smaak zoals vroeger in een bodem van koekendeeg
  • Tarte Maison: heerlijke soezendeeg met kriekjes en slagroom
  • Penséetaart: zanddeeg met frangipane en rozijntjes
  • Kilométrique: lange bladerdeegtaart met crème patissière en een waaier vers seizoenfruit
  • Woudappeltaart: bladerdeegtaart met frangipane, appeltjes en noten
  • Clafoutis: een Zuid-Frans recept uit de Limousin met donkere krieken
  • Marquise: een bodem van amandelbiscuit met soezendeeg en banketbakkersroom omgord met chocolade en afgewerkt met slagroom
  • King Albert: biscuit met chocoladeslagroom,een dun laagje zachte meringue en afgewerkt met krokante meringue